Gála a 7.Néptánctáborban

Képes naplónkban napról napra beszámoltunk a 7. Néptánctábor programjairól, most az utolsó napról és a gáláról jelentkezünk videóval, képekkel, köszönő szavakkal teljes tudósítással.

KÉPEK ITT!"5.nap 
Csütörtökön arra ébredtünk, hogy az utolsó naphoz érkeztünk. A reggeli után, mint mindig, ma is áhitattal kezdtük a napot. Ágota nénivel beszélgettünk arról, hogy mit is jelent az, ha valami, mint például ez a tábor is, elmúlik. És hogy Isten szeretete olyan, ami sosem múlik el.
Délelőtt már a közösségi házban próbáltunk, de délután már csak játszottunk a gála előtt. 
A táborzáró gálán aztán megmutattuk, mit tanultunk a héten. A kisebbek, a „Csöpörtyű” csapat felcsíki játékokat és moldvai táncokat tanultak, a nagyobbak, a „Bakrafincázók” csapat tagjai sóvidéki táncokat táncoltak. Mindkét csapat táncát a Harangláb zenekar kísérte, akik idén is szolgáltak meglepetéssel, cimbalom muzsikát is hallgathattunk
A gála köszöntésekkel, megköszönéssel, közös tánccal és énekléssel zárult, felemelő érzés volt.
Az elmúlt hét csodái sokáig elkísérnek minket a nyáron. Fárasztó volt, de úgyannyira szép és jó is volt. És igen, „Mindenre van erőm a Krisztusban” szólt az idei tanév igéje. Erről szólt a délutáni áhitaton is igazgató úr. Ezt megtapasztalva fáradtan, talán szomorúan, könnyes szemmel, de hazamentünk. És hiszem, hogy a sok szép élmény bennünk megmarad. A miénk lett.
Köszönet Sanyi bácsinak, Béla bácsinak és Hilda néninek, Jenő bácsinak, Zoli bácsinak, Péter bácsinak, Bencének, hogy táncot és muzsikát tanítottak nekünk újra, s jókedvükkel továbblendítettek minket a fáradtságokon is. Köszönet Zsuzsi néninek a szuper kézműves dolgokért, a törődésért, a fáradhatatlanságáért. Köszönet Zsolti bácsinak, hogy mindig volt zene, és mindenre figyelt. Köszönet mindenkinek, aki figyelmével, munkájával segítette azt, hogy vidám és tartalmas egy hetet tölthettünk együtt a 7. néptánctáborban."