A negyedik helyet szerezték meg diákolimpiás leány focistáink a megyei döntőben

A II-IV.korcsoportos leány labdarúgó diákolimpia megyei döntőjében szerepelt iskolánk csapata és legjobb tudását nyújtva a negyedik helyet szerezte meg! Az idei évben alakult csapat már akkor nagy sikert ért el, amikor a megyei elődöntőben aranyérmet szerzett, ezt a teljesítményt ismételték meg és múlták felül a megyei döntőben.

Kovács József, a csapat edzője számol be a tornáról, FOTÓK pedig ITT!

"Az első csoportmérkőzést megnyertük a Nagybajom ellen (1-0), majd a másodikon, szoros meccsen vereséget szenvedtünk a Kaposvártól (2-3), de a harmadik, az elődöntőbe jutásról határozó mérkőzésen sikerült a csoda: a Kaposmérő elleni 2-1-es győzelem azt jelentette, hogy a legjobb négy csapat közé kerültünk. Az elődöntőben a később a tornát megnyerő Nagyatád ellen nem sikerült a bravúr (0-5) így a bronzéremért játszhattunk. A csoportban már megszorongatott kaposváriak ellen vezetést szereztünk, de fordított az ellenfél, így csapatunk a negyedik helyen végzett.

A csapat büszkén vette át az oklevelet, mely azt igazolja, hogy a korcsoportban Somogy megye negyedik legjobb leány labdarúgócsapata idén: a Csokonai!:) egészen pontosan:

Druzsin Dorina, Török Anasztázia (8.o), Bondor Jázmin, Kardos Fruzsina, Kocsis Beáta, Kovács Johanna, Kránicz Kornélia, Pálfy Barbara, Szávai Dóra (7.o), Kőszegi Emőke (6.o), Jónás Dorina, Kis-Berkes Sarolta, László Zsófia (5.o)"