Országos döntős és helyezett csokonaisok a MOZAIK versenyen

Az idei évben is több csokonais diákkal veszünk majd részt a MOZAIK kiadó országos tanulmányi versenyén az általános iskolások döntőjében, emellett gimnazistáink is remek eredményeket értek el. 7. osztályosaink közül Kovács Johanna, László Luca, Melles Márk, Nagy Rebeka és Tóth Regina kémiából jutott az április 8-i országos döntőbe, míg gimnazistáink közül a 11.a osztályból Bertók Anett, Hompó Kitti, Mikulás Petra anyanyelvből 4. Németh Olga (9.a) biológiából 8.helyezést ért el! Gratulálunk nekik és felkészítőiknek!


Idén is sok diákunk szánt rá időt és energiát, hogy a több fordulón keresztül zajló vetélkedőn részt vegyen. Amellett, hogy gratulálunk nekik, iskolánk minden olyan diáknak, aki végigcsinálta a verseny feladatsorait, a nevezési díjat - az elért eredménytől függetlenül - megtéríti. 

Gratulálunk tehát az alábbi diákoknak és felkészítőiknek: Berkes Nóra, Bondor Jázmin, Fejér Márton, Füstös Judit, Hegedüs Henrietta, Horváth Szíra, Horváth Vilmos, Hrankai Adrián, Kardos Fruzsina, Kovács Farkas, Kőszegi Ákos, Melles Máté, Papp Barnabás, Tratnyek Sára.

Ezúton is kérjük diákjainkat, hogy a saját verseny-oldalukra belépve nézzék meg a bónusz-feladatsoruk eredményét,mert lehet, hogy van még országos döntős eredmény:)